La candidatura a president de la Junta Local Fallera de Xàtiva queda deserta «es busca president»

G.M. Xàtiva 10/06/2022. En la vesprada d’ahir va tenir lloc l’elecció de president de la Junta Local Fallera. En l’acte, que es va celebrar al Museu Faller.

Sense candidats presentats va arrancar l’assemblea de presidents, presidida pel president nat de la JLF, l’alcalde, Roger Cerdà, per la secretària en funcions, Celia Gorrita, i la regidora de Falles, María Beltrán, que van presidir la mesa de l’assemblea, celebrada ahir a la vesprada en el Museu Faller.

Segon va informar la secretària en funcions, no s’havia presentat cap candidatura lo que va obrir un debat entre els presidents de les comissions de la ciutat, uns volien que Jesús tornara i altres demanaven que s’ampliarà el termini per a veure si algú encara estaria disposat a presenta-se.

En aquest moment va prendre la paraula el president nat de la JLF, Roger Cerdà, demanat als presidents que s’amplia el termini fins al diumenge dia 12 a les 24 hores, per veure si alguna comissió vol proposar algú per al càrrec i a la setmana que ve, es tornara a convocar l’assemblea de presidents per notificar si al final hi ha candidat o en cas de continuar desert el càrrec de president com afrontar la situació.

Per una altra banda, la programació de falles continua endavant, ja que tant Jesús com la seua junta en funcions, continuaran treballant per les falles de la ciutat, fins que en la propera assemblea es prenga un altra determinació.

No hay comentarios

Dejar respuesta