La campanya NO ÉS NO torna a la Fira de Xàtiva

Des de la Regidoria de Dona i Igualtat de l’ Ajuntament de Xàtiva es continua enguany amb la campanya #XTVnoésNO. “Xàtiva lliure d’agressions sexistes”, emmarcada en la Fira d’Agost.

Amb aquesta iniciativa es busca potenciar les relacions lliures, respectuoses, igualitàries i no sexistes. Es tracta d’eradicar la discriminació per qüestió de gènere, present en tots els àmbits. A nivell festiu és una gran problemàtica que impedeix que les dones disfruten lliurement de la festa i que pot incloure des de comentaris ofensius fins a formes no consentides de contacte físic.

La idea és garantir un espai de seguretat i confiança on, en el cas de produir-se una agressió sexista, les persones afectades se senten amb prou suport i confiança per actuar per elles mateixes.

L’objectiu és aconseguir una ciutat igualitària, lliure d’actituds sexistes i discriminatòries. Des de la ciutat cal defensar el caràcter inclusiu i respectuós de les nostres festes amb una implicació col·lectiva, imprescindible per tal de poder assolir-ho. La co-responsabilitat de tots i totes és un dels elements centrals en la campanya.

Per aquestes raons, la campanya té com a objectiu la sensibilització i la intervenció (amb unes pautes d’actuació), si s’escau, en aquests espais festius on les condicions poden afavorir possibles interrelacions que donen peu a micromasclismes, assetjaments o agressions sexistes.

Les accions es van a portar a terme aquesta Fira 2018 són de sensibilització, de prevenció i intervenció.

Podràs trobar la campanya en els tres punts d’informació de la Fira, el Photocall a la Font del Lleó, als concerts del Murta, Al Ras, a les carreres de motos, a les paelles, als xiringuitos de les Falles i al Reial de la Fira.

Com a novetats a l’espai Dona’t a Conèixer (enfront de la Font del Lleó) hi haurà tallers per la igualtat adreçats a l’adolescència i a la gent menuda on podran decorar xapes i pinar la seua samarreta amb la imatge del no és NO, els dies 17 i 18 d’11:00h a 14:00h.

Els dies 17 i 18 al photocall del no és No hi haurà instal·lat un photomaton on podràs endur-te la teua foto del #XTVnoesNO

Suma’t a la campanya: posa’t la polsera, fes-te la foto, customitzat la samarreta, penja la teua foto a les xarxes, seguix el facebook Xàtiva no és No, l’Instagram Xàtiva no és No…..gaudeix amb llibertat i seguretat de la Fira.

1 Comentario

  1. Cuantas gilipolleces y dinero público gastado en una cuestión de mera educación y ética. Estas desequilibradas vociferantes que son las feministas de tercera generación dirigen la campaña a los hombres, como si los hombres fuéramos violadores por naturaleza, o como si una mujer borracha fuera incapaz de propasarse. Recomiendo los videos de «Un hombre blanco hetero» en youtube para ver de qué va esta gente del noesno.

Dejar respuesta