La campanya NO ÉS NO torna a la Fira de Xàtiva

Des de la Regidoria de Dona i Igualtat de l’ Ajuntament de Xàtiva es continua enguany amb la campanya #XTVnoésNO. “Xàtiva lliure d’agressions sexistes”, emmarcada en la Fira d’Agost.

Amb aquesta iniciativa es busca potenciar les relacions lliures, respectuoses, igualitàries i no sexistes. Es tracta d’eradicar la discriminació per qüestió de gènere, present en tots els àmbits. A nivell festiu és una gran problemàtica que impedeix que les dones disfruten lliurement de la festa i que pot incloure des de comentaris ofensius fins a formes no consentides de contacte físic.

La idea és garantir un espai de seguretat i confiança on, en el cas de produir-se una agressió sexista, les persones afectades se senten amb prou suport i confiança per actuar per elles mateixes.

L’objectiu és aconseguir una ciutat igualitària, lliure d’actituds sexistes i discriminatòries. Des de la ciutat cal defensar el caràcter inclusiu i respectuós de les nostres festes amb una implicació col·lectiva, imprescindible per tal de poder assolir-ho. La co-responsabilitat de tots i totes és un dels elements centrals en la campanya.

Per aquestes raons, la campanya té com a objectiu la sensibilització i la intervenció (amb unes pautes d’actuació), si s’escau, en aquests espais festius on les condicions poden afavorir possibles interrelacions que donen peu a micromasclismes, assetjaments o agressions sexistes.

Les accions es van a portar a terme aquesta Fira 2018 són de sensibilització, de prevenció i intervenció.

Podràs trobar la campanya en els tres punts d’informació de la Fira, el Photocall a la Font del Lleó, als concerts del Murta, Al Ras, a les carreres de motos, a les paelles, als xiringuitos de les Falles i al Reial de la Fira.

Com a novetats a l’espai Dona’t a Conèixer (enfront de la Font del Lleó) hi haurà tallers per la igualtat adreçats a l’adolescència i a la gent menuda on podran decorar xapes i pinar la seua samarreta amb la imatge del no és NO, els dies 17 i 18 d’11:00h a 14:00h.

Els dies 17 i 18 al photocall del no és No hi haurà instal·lat un photomaton on podràs endur-te la teua foto del #XTVnoesNO

Suma’t a la campanya: posa’t la polsera, fes-te la foto, customitzat la samarreta, penja la teua foto a les xarxes, seguix el facebook Xàtiva no és No, l’Instagram Xàtiva no és No…..gaudeix amb llibertat i seguretat de la Fira.

1 Comentario

  1. Cuantas gilipolleces y dinero público gastado en una cuestión de mera educación y ética. Estas desequilibradas vociferantes que son las feministas de tercera generación dirigen la campaña a los hombres, como si los hombres fuéramos violadores por naturaleza, o como si una mujer borracha fuera incapaz de propasarse. Recomiendo los videos de «Un hombre blanco hetero» en youtube para ver de qué va esta gente del noesno.

Dejar respuesta

tres + 11 =