La Càmera de Comerç organitza a Xàtiva una formació sobre plans de reestructuració empresarial

El curs, que és gratuït i està destinat a qualsevol empresa de la província de València, s’inicia el proper 24 de maig i es prolongarà fins al 9 de juliol

La Càmera de Comerç, junt amb l’Escola de Negocis Lluís Vives, han organitzat a Xàtiva un curs sobre Plans de Reestructuració Empresarial que se celebrarà els dilluns i dimarts de 16 a 19 hores des del 24 de maig i fins el 9 de juliol. La formació és gratuïta i està finançada per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Aquest curs combina 42 hores formatives en sessions conjuntes per a totes les empreses participants, amb dues sessions de tres hores per a cadascun dels 7 mòduls, i amb 10,5 hores de tutoria-consultoria individual per a cada empresa (1,5 hores setmanals). Les sessions conjuntes es desenvoluparan de manera presencial i les consultories a través de mitjans telemàtics.

L’objectiu d’aquest programa és ajudar i impulsar a les empreses valencianes posant a la seua disposició coneixements, tècniques i ferramentes clau per a escometre un procés de reestructuració i implementar els canvis necessaris en el seu model de negoci, amb la finalitat d’aconseguir l’adaptació a les noves necessitats operatives que es presenten.

Aquests plans estan dirigits a empreses de qualsevol sector amb activitat a la província de València i és necessari que estiguen constituïdes amb almenys 3 mesos d’anterioritat al començament del programa amb qualsevol fórmula (autònoms, societats…). La preinscripció s’ha de realitzar a través de la pàgina web de la Càmera de Comerç i per a informació i consultes es pot enviar un correu a acarmona@camaravalencia.com.

Per a obtindre el Diploma Acreditatiu, l’empresa haurà de participar en les sessions conjuntes i complir amb les tutories en mode telemàtic. Haurà de realitzar el seu Pla de Reestructuració amb compromís d’aplicació, acompanyat i validat pels tutors i els directors de cadascun dels plans.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciocho + 3 =