La Brigada d’Obres i Serveis neteja la séquia de Canyamars en la Torreta

Dimecres passat, operaris de la BOS van netejar l’antic braçal de la séquia de Canyamars.

L’actuació va consistir en la retirada de restes d’envasos i fem, així com la neteja de les males herbes que proliferen junt aquesta. També s’ha realitzat un tractament per tal d’eliminar les larves d’on naixen les plagues de mosquits que apareixen quan pugen les temperatures.

Aquest braçal, que porta en desús des que es va transformar el reg a fila pel de degoteig, ha sigut objecte de diverses actuacions en l’actual legislatura amb la supervisió de la Regidoria del Cicle Integral de l’Aigua. També cal remarcar que és un punt negre a què s’ha de prestar atenció: algunes cases que donen a aquesta séquia aprofiten per connectar alguns desaigües, i això provoca que s’hi acumulen restes d’aigua que donen com a resultat la proliferació de mosquits.

Per tal d’evitar aquests inconvenients, que s’allarguen en el temps des de les anteriors legislatures, i vist que no s’ha fet cas a les anteriors peticions, el regidor del Cicle Integral de l’Aigua, Joan Carles Pérez, anuncia que ja s’han iniciat els tràmits perquè d’una vegada se solucione el problema. Així, amb un procés d’execució subsidiària s’exigirà als veïns que connecten amb el clavegueram municipal. En el cas que els veïns no realitzen aquesta connexió, serà el consistori l’encarregat de realitzar les obres corresponents i exigir el pagament als incomplidors. En els pròxims dies començarà a notificar-se a tot el veïnat per a comunicar el començament dels tràmits.

No hay comentarios

Dejar respuesta