La Biblioteca Municipal presenta el proper dijous 17 d’octubre la campanya «Llegim?»

La cita tindrà lloc a la Sala Infantil a partir de les 18 de la vesprada

El proper dijous 17 d’octubre tindrà lloc a la Sala Infantil de la Biblioteca Municipal, a partir de les 18 de la vesprada, la presentació de la campanya de foment lector «Llegim?», amb la col·laboració de la Fundació Bromera.

Es tracta d’una iniciativa dirigida especialment a les famílies de xiquetes i xiquets de 0 a 6 anys, amb una sessió d’animació que correrà a càrrec de la contacontes Elena Roig, qui explicarà a les famílies en què consisteix aquesta campanya de lectura i aprofitarà per contar contes als més menuts.

La campanya «Llegim?» ofereix vídeos amb contes, redolins, endevinalles i cançons en valencià, disponibles al web www.llegim.org, on es poden trobar també receptes per a despertar en les xiquetes i els xiquets el gust per la lectura.

En l’acte es repartiran 50 quaderns entre les famílies assistents, en els que es poden trobar recomanacions de lectures i estratègies per a fomentar a casa l’hàbit lector dels més menuts.


En Castellà:

La Biblioteca Municipal presenta el próximo jueves 17 de octubre la campaña «Llegim?»

La cita tendrá lugar en la Sala Infantil a partir de las 18 de la tarde

El próximo jueves 17 de octubre tendrá lugar en la Sala Infantil de la Biblioteca Municipal, a partir de las 18 de la tarde, la presentación de la campaña de fomento de la lectura «Llegim?», con la colaboración de la Fundación Bromera.
Se trata de una iniciativa dirigida especialmente a las familias de niñas y niños de 0 a 6 años, con una sesión de animación que correrá a cargo de la cuentacuentos Elena Roig, quien explicará a las familias en qué consiste esta campaña de lectura y aprovechará para contar cuentos a los más pequeños.


La campaña «Llegim?» ofrece videos con cuentos, redondeles, adivinanzas y canciones en valenciano, disponibles en el web www.llegim.org, donde se pueden encontrar también recetas para despertar en las niñas y los niños el gusto por la lectura.


En el acto se repartirán 50 cuadernos entre las familias asistentes, en los que se pueden encontrar recomendaciones de lecturas y estrategias para fomentar en casa el hábito lector de los más pequeños.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × 5 =