La banda juvenil de la CIUM de Genovés obté un primer premi al II Concurs de bandes juvenils

La banda juvenil de la CIUM de Genovés obté un primer premi al II Concurs de bandes juvenils “Memorial Francisco Fort” amb una puntuació de 197 punts, per davant de la banda juvenil TMJ de Benimaclet i a continuació de la banda de Sonseca. Totes tres actuaren dissabte de matí al Centre Cultural Blasco Ibáñez de la localitat valenciana compartint eixe merescut primer premi.

Amb este resultat la banda de la Costera es consolida com a referent del bon fer a la nostra comarca. En la CIUM la línia a seguir està marcada per un ensenyament de qualitat i un treball seriós amb els més joves, fruit d’esta manera de treballar ve este premi del qual es desprén la bona salut de l’agrupació.

Els premis corresponents a este guardó són: un descompte de 20 euros en la compra de partitures a l´empresa BRANFOR i un altre de 500 en compres d’instruments en Consolat de Mar. A banda el compositor de Montcada Xavier Zamorano escriurà una peça de nova creació que serà dedicada a la banda juvenil de la CIUM i al seu director.

Per al futur més pròxim l´agrupació de Genovés es disposa a preparar repertori amb la finalitat de celebrar el Xé festival de bandes de la localitat per a la qual cosa convidarà a altres agrupacions veïnes i d´altres comunitats. El festival estarà inclòs en les celebracions del XXX aniversari de la formació.

banad-jove-genoves-2-diaridigital.e

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × dos =