La Administració del CC Plaza Mayor aposta pels números sorpresa per portar la Grossa a Xàtiva

L’Administració de Loteria de Gerardo Santamaría, ubicada en el Centre Comercial Plaza Mayor de Xàtiva, ha apostat enguany per un sistema novedós amb el que pretén lliurar premis importants de la Loteria de Nadal a la ciutat de Xàtiva.

loteria-2-diaridigital.esSegons ha explicat a Diari Digital, des de l’administració treballen amb un llistat de 34.000 números diferents disponibles per la màquina per al sorteig de Nadal. Cada vegada que es ven un d’eixos números es marca per tal de no repetir-lo amb la finalitat d’intentar arribar a 20.000 números diferents. I és que, segons assegura Gerardo Santamaría, per estadística hi ha premi cada 7.692 números venuts amb la qual cosa, arribant als 20.000 s’aconseguiria lliurar entre dos i tres premis importants en la ciutat.

A més, a llarg termini el que es busca és que «es considere a Xàtiva com un lloc «màgic» per a la loteria com també que passa en Manises (València) o en Sort (Catalunya) o altres administracions reconegudes a nivell nacional», manifesta Gerardo Santamaría.

loteria-3-diaridigital.esPer tal d’accedir a aquests números la gent pot triar el seu propi número o optar per una sorpresa que va dins d’un sobre i que no es deuria obrir fins al dia 22 per mantenir la intriga fins que arribe el dia del sorteig aportant així una il·lusió extra.

Des de l’administració comenten que la campanya està tenint una important promoció en xarxes socials i animen a la gent a què s’implique i participe per aconseguir dur premis a la ciutat de Xàtiva el proper 22 de desembre.

No hay comentarios

Dejar respuesta