Judith Tortosa representarà a Espanya en el mundial d’atletisme adaptat de Kobe (el Japó)

La jove paratleta del CAX lluitarà per tornar a pujar al podi com ja fera en el mundial de París el mes de juliol passat

José Barberá. 12 de abril 2024. Judith Tortosa tornarà a competir a nivell internacional, i serà en poques setmanes. La jove paratleta del Club Atletisme Xàtiva i la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana (FESA), ha rebut una comunicació de FEDPC, la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Paràlisi Cerebral i Dany Cerebral Adquirit, en la qual se li confirma que ha sigut convocada per a participar en la prova de 100 metres llisos T72 el mundial d’atletisme de World Per a Athletics, que se celebrarà aquesta vegada Kobe (el Japó).

Judith, que ha rebut nombrosos reconeixements després de la medalla de bronze aconseguida el mes de juliol passat en el Campionat Mundial d’Atletisme Adaptat 2023 de París, tornarà a competir així en la major cita internacional absoluta de la seua categoria, on aspira de nou a pujar al podi.

La competició que reunirà a la ciutat japonesa als millors atletes adaptats del món comptarà així amb la participació d’una xativina que lluitarà per una nova medalla que sumar al seu ja important palmarés. S’espera que en breu es confirme les dates de la concentració prèvia al desplaçament a Kobe, on tindrà lloc el mundial del 17 al 25 de maig, i on Judith acudirà acompanyada de la la Seleccionadora Nacional d’Atletisme de FEDPC, Isabel Hurtado.

No hay comentarios

Dejar respuesta