Judith Tortosa, felicitada a Madrid pels presidents del CSD i del Comitè Paralímpic Espanyol

La per a-atleta del CAX és rebuda al costat de la resta de medallistes de la Selecció Espanyola en el Mundial d’Atletisme Adaptat de París

La per a-atleta xativina Judith Tortosa contínua rebent felicitacions pel seu recent èxit en el Mundial d’Atletisme Adaptat de París, el «World Per a Athletics 2023», on va sorprendre el món de l’esport adaptat en aconseguir amb tan sols 17 anys una medalla de bronze absoluta en la prova de 100 metres llisos T72.

La jove esportista del Club Atletisme Xàtiva (CAX) i la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana (FESA) ha estat felicitada en la seu del Consell Superior d’Esports a Madrid pel President d’aquesta entitat, Victor Francs, i el President del Comitè Paralímpic Espanyol, Miguel Carballeda, els qui han rebut als esportistes de la Selecció Espanyola que han aconseguit una medalla en el Mundial. En l’acte es va destacar al grup de per a-atletes com «un exemple pel seu esforç i comportament, representant a un col·lectiu tan nombrós com el de les persones amb discapacitat, més de 4’5 milions d’homes i dones a Espanya». Judith ha rebut també individualment les felicitacions dels alts càrrecs d’aquestes entitats, els qui també traslladaven la felicitació del Ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta, qui finalment no ha pogut acudir a l’acte.

Judith tanca així una setmana en la qual ha estat objecte de nombrosos homenatges, des del mateix moment en el qual trepitjava de nou territori espanyol en l’aeroport de Manises dimarts passat, on l’esperaven desenes d’amics, familiars, i companys del Club Atletisme Xàtiva. Al dia següent, el dimecres, la jove esportista era rebuda per la corporació municipal a l’Ajuntament de Xàtiva, on l’alcalde Roger Cerdà li lliurava la insígnia de la ciutat i la reconeixia com a «filla il·lustre de Xàtiva», felicitant-la en nom de tots els seus veïns i veïnes. Judith, qui s’ha mostrat «agraïda de cor per tantes mostres d’afecte», tanca així de la millor manera possible una memorable temporada plagada d’èxits. S’obre ara un breu període de descans previ a la preparació del següent curs esportiu en el qual tractarà de continuar millorant marques amb l’objectiu, cada vegada més real i pròxim, de convertir-se en la millor esportista mundial en la seva categoria.

No hay comentarios

Dejar respuesta