Juan Giner: «Ciudadanos Xàtiva, Si acepta agafar delegacions municipals»

El portaveu de Ciudadanos,  aconsegueix un principi d’acord amb Roger Cerdà per a assumir la gestió de determinades àrees i «donar estabilitat al govern»

En la roda de premsa, Juan Giner, ha manifestat la seua voluntat de «donar estabilitat a aquest nou equip de govern», encara que ha recalcat que en la investidura no votarà al candidat del PSPV i presentarà la seua candidatura a l’alcaldia el proper 15 de juny. «Considerem que amb 10 regidors no tindran una legislatura prou estable per a portar avant propostes i ens hem oferit a ajudar en totes les qüestions beneficioses per a la ciutat», ha indicat en tot cas Giner, que avança que en una segona trobada la setmana que ve es perfilaran més aspectes sobre les delegacions que assumiria Cs i altres aspectes crucials. «Hui no hem parlat de res en concret, ha sigut tot molt general», ha manifestat.

Com fan la resta de forces, Ciudadanos espera a rebre un escrit redactat pel PSPV per a consensuar una sèrie de propostes de legislatura que garantisquen la governabilitat del consistori. Giner, això sí, ha remarcat que haurà de traslladar l’acord que s’aconseguisca al comité de Pactes del partit en la Comunitat València perquè «donen el vistiplau». Malgrat reiterar la seua «predisposició a col·laborar amb el nou equip de govern», Giner ha assegurat que «en cap moment serem comparses». El portaveu de la formació taronja ha justificat la seua decisió de gestionar àrees de govern amb el propòsit de «tindre visibilitat i treballar per la ciutat». En aqueix sentit, el candidat ha subratllat que «qualsevol delegació que se’ns oferisca ha de ser amb total garantia, independència i pressupost». «No treballarem pel simple fet d’estar ací ni assumirem delegacions sense importància», ha reblat.

Giner també s’ha mostrat procliu a comptar amb un secretari de grup que ajude en les tasques de coordinació i gestió diàries dins de la corporació. «En la legislatura passada ho vam demanar i se’ns va denegar i ara hi ha predisposició: és important perquè ajuda a poder treballar i a tindre informació que no teníem», ha incidit el candidat taronja.

No hay comentarios

Dejar respuesta