Juan Fernando reelegit per unanimitat Secretari General de l’Agrupació Socialista de la Llosa de Ranes

En l’assemblea celebrada recentment també va ser aprovat per unanimitat el seu informe de gestió.
Al costat de Juan Fernando repeteix en el càrrec Teresa Alba com a secretària d’organització i finances, i s’estrena María José Agustí com a secretària de Política Municipal.

Una vegada proclamat, el Secretari General va agrair la confiança depositada en ell i va assegurar que en els pròxims quatre anys es mantindrà la mateixa línia que ha fet que l’Agrupació Socialista de la Llosa de Ranes siga una de les més nombroses de la comarca, i que li la tinga en compte per a conformar els òrgans de decisió tant provincial com comarcal dels socialistes.

En aquest sentit, va felicitar, a Rosana Guitart, recentment elegida secretària de Memòria Democràtica, drets socials i agenda 2030 en l’executiva comarcal i a més nomenada membre del comité provincial, i també a Tere Alba, triada membre del comité comarcal.

D’altra banda, Juan Fernando va recalcar el treball de col·laboració estreta que la seua executiva ha dut a terme amb el Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes, apuntant que des d’aquest s’està fent una oposició neta i constructiva bolcada en què les veïnes i veïns de la Llosa de Ranes visquen millor.
Juan Fernando va ressaltar que l’objectiu a curt termini del seu nou mandat serà guanyar les eleccions del 2023 i que per fi es produïsca, després de 20 anys de governs municipals del PP, l’alternança en el poder que facilitaria el creixement a diferents nivells de la Llosa de Ranes

El Juan va remarcar que el municipi ha quedat arrere en infraestructures i serveis de primera necessitat, i en indústria. Ja va sent hora que es produïsca un colp de timó, va conclouré

No hay comentarios

Dejar respuesta

quince − 11 =