‘Joves Intèrprets’ es clausura amb les audicions de piano

Aquest cap de setmana ha finalitzat la XVIII edició del Concurs de Joves Intèrprets “Ciutat de Xàtiva” amb la celebració de la modalitat de piano.

Dels 20 participants admesos que van interpretar l’obra obligada, 11 van ser els finalistes que afrontaren la segona fase del concurs amb la interpretació d’una obra d’elecció lliure.
El tribunal, format en aquesta ocasió per Jesús M. Gómez Rodríguez, Ramón Álvarez Lorca y Elena Orobiogoicochea Vizcarra (presidenta), va acordar, per unanimitat, declarar desert el premi de la modalitat C i atorgar la resta de premis a:

Oleksandra Totkalova, de 21 anys i procedent de Madrid, premiada en la modalitat A amb diploma, trofeu i 1.300€.

Alexandre Lutz García, de 19 anys i procedent d’Alacant, premiat en la modalitat B amb diploma, trofeu i 1.000€.

Els accèssits, valorats en 450€, van ser per a:

Antonio Morant Albleda, de 26 anys i procedent de València, premiat en la modaliat A.

Diego Navas Padilla, de 19 anys i prodecent d’Alcorcón, premiat en la modalitat B.

Eduardo Alemany Ramada, de 16 anys i procedent de Benaguasil, premiat en la modalitat C i convidat a actuar en el concert de cloenda el proper 21 d’abril.

La regidora de Consevatori, Empar Penadés, ha manifestat sentir-se molt satisfeta amb aquesta edició del concurs, que s’ha caracteritzat per l’alt nivell dels seus participants i que ha qualificat d’èxit total. “Des de la regidoria continuem treballant pel foment de la música a la nostra ciutat i encoratjant els més joves a endinsar-se i a formar part del món musical en qualsevol de les seues vessants”, ha apuntat Penadés.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × 1 =