Joventut presenta la programació d’activitats per als mesos d’estiu

La regidora de Joventut en l’Ajuntament de Xàtiva, Lena Baraza i el president del Consell de la Joventut de Xàtiva (CJX), Hèctor Cuenca, han presentat aquest matí la programació juvenil per als mesos d’estiu. 28 activitats en total, entre cursos, tallers, excursions, concursos, música i viatges, amb una clara orientació per posar a disposició del públic més jove una oferta d’oci alternativa, combinada amb cultura i formació per a l’ocupació.

lena-baraza-3La regidora  Baraza ha valorat positivament els resultats de la programació del trimestre anterior i ha destacat «que el fet d»organitzar una programació conjunta des de la regidoria, el CJX i l’IVAJ resulta molt més senzill per a oferir les activitats als joves». Baraza ha posat en valor la col·laboració i «les ganes de treballar de les associacions que formen part del CJX que s’impliquen en l’organització de moltes activitats».

La regidora ha informat que s’ha avançat en «recuperar relacions que s’havien perdut amb altres entitats. Ara podem treballar en xarxa amb centres d’informació juvenil d’altres comarques com La Safor, La Vall d’Albaida o La Ribera. Això permet organitzar activitats conjuntament que compten amb un major grau d’afluència i de participació».

hector-cuencaPer la seua banda, Hèctor Cuenca s’ha referit a les activitats formatives organitzades pel CJX incloses a la programació. Segons Cuenca, «busquem formació específica que tinga una projecció per millorar l’ocupabilitat dels joves i que puga servir també com a reforç per a les activitats de les associacions que formen part del CJX, com, per exemple, els cursos de manipuladors d’aliments, que poden servir per trobar un treball o per a les activitats de scouts o juniors».

Entre els serveis oferits des de la Casa de la Joventut, el president del CJX ha destacat la borsa de talent jove, que, segons Cuenca, «arreplega informació sobre estudis, experiències i projectes que volen desenvolupar els joves i que des del CJX volem fer arribar a empreses, comerços i entitats quan tinguem un volum d’informació suficient».

Finalment, La regidora de Joventut ha confirmat que el Festival ‘Al Ras’ tornarà a formar part de la programació de la Fira d’Agost 2016. La regidora ha informat que el festival tindrà tres nits de concerts de grups musicals, locals i convidats, i tres nits d’actuacions de DJ’s, seguint un esquema similar al de l’edició anterior.

No hay comentarios

Dejar respuesta