Joventut organitza un curs de Manipulador/a d’Aliments en línea

La Regidoria de Joventut ha organitzat un curs de Manipulador/a d’Aliments en línea, que es realitzarà el pròxim dia 6 de febrer des de la plataforma d’Escola Abast Animació.

El curs està certificat per l’Escola Abast Animació i té un preu de 10€ per a joves amb Carnet Jove i un preu de 25€ per als usuaris adults o joves sense Carnet Jove. Recordem que, en tots els cursos i activitats, tenen preferència els i les joves d’entre 12 i 30 anys i que, en el cas d’haver-hi suficients places lliures, poden accedir persones majors d’eixa franja d’edat.

Totes aquelles persones que, per la seua activitat laboral, tenen contacte directe amb els aliments han de comptar amb formació quant a higiene i seguretat alimentària, donades les fatals conseqüències que una mala praxi podria arribar a implicar sobre la salut del consumidor. No cal oblidar, en aquest sentit, que els aliments presenten un mitjà de cultiu ideal per al creixement de certs microorganismes, bacteris, espores, etcètera. Per aquest motiu siga imprescindible extremar les precaucions, ja siga, per exemple, en la producció d’aliments en grans masses o en el seu transport, a fi de contribuir a una prevenció eficaç.

L’objectiu del curs, és garantir la seguretat i higiene alimentària en tots els processos vinculats a aquesta activitat i que tinguen a veure, per tant, amb la preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasament, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei.

Si vols aprendre, obtindre una titulació, alhora que gaudir d’un curs pràctic i dinàmic, no dubtes en apuntar-te. Pots vindre a incriure’t telefonant al 962274342 o enviar un correu electrònic a «joventut@ayto-xativa.es». L’horari d’atenció al públic es de 10 a 13h de dilluns a dissabtes i de 17 a 20h de dilluns a divendres.

No hay comentarios

Dejar respuesta

ocho + diecinueve =