Joventut organitza a Xàtiva un curs homologat de monitor d’activitats de temps lliure

Davant la demanda existent per part dels joves de la ciutat, la regidora de Joventut en l’Ajuntament de Xàtiva, Lena Baraza, ha promogut l’organització d’un curs de monitor/a d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil (MAT). El curs està dirigit a joves a partir de 17 anys. Cal recordar que disposar d’aquesta titulació és requisit imprescindible per poder treballar en l’àmbit dels col·lectius juvenils i infantils.
Es tracta d’un curs homologat i intensiu, de 310 hores de duració. Consta de 3 mòduls lectius més un mòdul de pràctiques. El programa del curs s’ha elaborat atenent a la normativa vigent, marcada pel Decret 86/2015. Aquesta acció formativa serà impartida per Abast Animació.
Les classes començaran el proper 1 de juliol i s’allargaran fins al 29 de juliol. L’horari previst és de 9 a 14h, de dilluns a dissabte.
Ja està obert el termini de matrícula a la Casa de la Joventut. S’ofereixen 20 places. El preu establert per a la matrícula del curs serà de  175 euros i és necessari abonar una reserva de plaça de 50 euros, mitjançant ingrès en compte bancari.
La informació i inscripcions en el curs es duran a terme en el Centre d’Informació Juvenil de la Casa de la Joventut (C/ Montcada, 14), en horari de 10 a 13h i de 17 a 20h, de dilluns a divendres i els dissabtes de 10 a 13h.

No hay comentarios

Dejar respuesta