Joventut Xàtiva convoca un curs de monitor d’activitats de temps lliure

La Regidoria de Joventut organitza un curs de monitor d’activitats de temps lliure. Ja el passat mes de juliol, es va realitzar un altre curs com aquest en modalitat intensiva. En aquesta ocasió, el curs tindrà lloc durant els caps de setmana a partir del 19 d’octubre, en horari de 9 a 14h, a la Casa de la Joventut de Xàtiva.

El curs està certificat per l’IVAJ i l’imparteix l’Escola Abast Animació. Té un preu de 130€ i de 115€ per a qui tinga carnet jove. El curs habilita als i les joves a treballar com a monitor/a dins de l’àmbit de l’animació sociocultural què amenitza tot tipus d’esdeveniments i realitza programes d’activitats relacionats amb diferents àrees com una granja escola, una acampada, un voluntariat, etc. La matrícula per a aquest curs MAT ja està oberta.

Des de la Regidoria de Joventut i el Centre d’Informació Juvenil de Xàtiva es fa una crida a la participació en aquest curs, ja que facilita l’obtenció d’un títol molt demandat per treballar en empreses d’animació i esdeveniments.

No hay comentarios

Dejar respuesta

doce + 16 =