El jove Sergio Ortiz, nou secretari general dels socialistes de Moixent

La nova executiva, elegida per unanimitat, combina la joventut amb l’experiència i té com a objectiu principal fer progressar Moixent a partir del 2019.

En l’assemblea celebrada el passat divendres 30 de març, Sergio Ortiz Jorques, de 23 anys, va ser triat per unanimitat de tots els afiliats i afiliades nou Secretari General de l’Agrupació Local del PSPV-PSOE de Moixent.

El nou secretari va apostar per continuar treballant per una agrupació forta i que es preocupa dels vertaders problemes que afecten els veïns i veïnes, i fer-los partícips a tots ells de la gestió i el treball que es fa com a oposició a l’Ajuntament. A més a més, va recordar la victòria electoral del PSPV-PSOE en les passades eleccions municipals de 2015, encara que no suficient per a governar, demanant a tota la militància la seua implicació i participació per a què en 2019, aplegue definitivament el canvi real que Moixent necessita.

També, es va triar la nova executiva local caracteritzada per combinar la joventut amb l’experiència. Així Mª José Mollá esdevé com a nova Secretaria d’Organització, Vicent Francés com a President i Paco Moratal com a Secretari d’Administració. També componen aquesta executiva amb les diverses àrees i vocalies, Ivan Ortiz, Xaro Calabuig, Juanvi Jorques, Mª Carmen Soriano, i Enrique Moreno.

No hay comentarios

Dejar respuesta