El José Mollà de Canals estrena nous accessos i enllumenat exterior

Les obres de millora que estaven duent-se als voltants del col·legi públic José Mollà de Canals, des del passat estiu, han conclòs amb grans avantatges per a la comunitat educativa que acudeix diàriament.

Algunes de les intervencions realitzades a les portes de l’escola han estat: la substitució de la xarxa d’aigua potable i del clavegueram, el condicionament general de la zona, la plantació d’arbrat pensat en genera ombra natural per a pares i xiquets, l’eliminació definitiva de les barreres arquitectòniques d’accés al recinte educatiu, sobretot en l’etapa d’infantil i la renovació i augment (de 3 a 5) dels fanals exteriors.

Cal recordar que en aquest mateix centre educatiu, els mesos de juliol i agost, també s’ha fet una important reforma de la cuina escolar, amb l’ajuda del propi col·legi.

Per a fer realitat totes aquestes importants intervencions al centre públic, l’Ajuntament de Canals ha invertit més de 45.000 € de fons propis. Per a Ricardo Requena, alcalde de Canals, “aquesta ha sigut una actuació prioritària per al nou equip de govern, ja que es tractava d’una vella reivindicació de la directiva del col·legi a la qual ens vam comprometre només començar la present legislatura”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × 3 =