Jornada de portes obertes al Jacint Castanyeda de Xàtiva

Davant l’inici del procés de matrícula per al curs 2017-2018, i sents coneixedors de la importància que per a les famílies té aquest procés, el CEIP Beato Jacinto Castañeda ha organitzat una jornada de portes obertes per al proper divendres, a les 17:30 h, i per a aquelles famílies interessades en conèixer que ofereix el Centre als alumnes que es matriculen.

Durant la vesprada es podrà conèixer quin és el projecte lingüístic del centre, aspectes pedagògics a destacar vigents, la programació cultural que es desenvolupa al llarg del curs, els serveis que s’ofereix a famílies i alumnes,…, i com no,  les instal·lacions amb una visita guiada.

Així mateix els assistents rebran el Butlletí Informatiu «Escollir Escola» elaborat i dissenyat per a informar del procés de matrícula i d’aspectes interessants a considerar a l’hora de prendre aquesta decisió.

Les sol·licituds es poden aconseguir a través de l’Ajuntament, al propi Centre, a la pàgina web del centre i a la pàgina web de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport. Deuran lliurar-se al centre de primera opció entre el 22 i 29 de maig.

No hay comentarios

Dejar respuesta