Jornada formativa a Xàtiva sobre la Llei d’Eutanàsia per a professionals sanitaris

Mig centenar de professionals sanitaris (entre infermeria i personal facultatiu) d’atenció primària de tots els centres de salut de l’àrea sanitària, es va reunir ahir en el CCX de Xàtiva per a participar en una jornada formativa sobre la Llei d’Eutanàsia, que ja compta amb un any de vigència.

La sessió va ser organitzada per la Comissió de Bioètica i la Diercció d’Atenció Primària del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent i ha tingut com a objectiu formar els professionals en este dret nou amb què compta la ciutadania i com es pot oferir esta prestació amb totes les garanties i realitzar una bona pràctica.

La ponència va estar a càrrec del President de la comissió de Bioètica i responsable de la Unitat de Cures Pal.liatives i Hospitalització Domiciliaria del Departament, Manuel Hernandez.

El Departament de Salut ha realitzat algunes altres sessions formatives sobre esta Llei i la seua posada en pràctica i aplicació per part dels sanitaris, fonamentalment facultatius, i es preveu continuar la formació amb altres formats no presencials, per tal d’aconseguir arribar al cent per cent dels professionals implicats en esta prestació assistencial.

El Departament té previst també, amb posterioritat, traslladar a la ciutadania en un format adaptat i menys específic, diverses xarrades informatives per a donar a conéixer la Llei i com es pot accedir des de la Sanitat Pública, a este dret que s’oferix a les persones.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × 3 =