Jornada de portes obertes al CEP Gozalbes Vera de Xàtiva

El col·legi públic d’Educació Primària Gozalbes Vera, de Xàtiva, en vistes al pròxim procés d’admissió d’alumnat per al curs 2021-2022, els dies 18 i 19 de maig, a les 17:00 hores, farà portes obertes per a les famílies de l’alumnat d’Educació Infantil 5 anys del col·legi d’Educació Infantil Mª Teresa Coloma, de la mateixa localitat. L’alumnat de 5 anys d’aquest col·legi passa adscrit directament al CEP Gozalbes Vera a 1r curs d’Educació Primària. Això vol dir que aquestes famílies, si no volen canviar de centre educatiu, no han de fer sol·licitud d’admissió, ja que les seues filles i fills quedaran matriculats directament en 1r d’Educació Primària en el CEP Gozalbes Vera.

En les portes obertes explicarem el projecte curricular del centre, la metodologia emprada en la nova etapa Primària i, al mateix temps, mostraren les instal·lacions a les famílies i s’intentarà resoldre possibles dubtes que puguen haver-hi.

No obstant, si hi ha altres famílies d’altres col·legis d’Infantil que puguen estar interessades en matricular les filles o fills en aquest col·legi, amb cita prèvia, també podran acudir a les portes obertes.

De tota manera, les persones interessades poden entrar a les pàgines web del CEP Gozalbes Vera on podran veure amb detall tot allò que es fa en el col·legi.

https://portal.edu.gva.es/cepgozalbesvera
https://mestreacasa.gva.es/web/gozalbesvera

Telèfon de contacte per a la cita prèvia: 962249025
Correu electrònic: 46004747@gva.es

No hay comentarios

Dejar respuesta

doce − 11 =