Jornada d’acollida del nou personal d’infermeria del Departament de Salut Xàtiva Ontinyent

Més de 300 professionals de la infermeria són contractats a partir de demà per a les substitucions de vacances de les plantilles d’atenció primària i hospitalària del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent.

En total són 164 professionals d’infermeria (DUE) i 123 Tècnics de cures auxiliars d’infermeria així com matrones, personal tècnic de laboratoris, patologia i radiodiagnòstic i fisioterapeutes que aconsegueixen un total de 342 professionals que assumeix la direcció d’infermeria del departament.

Durant tot el matí de hui s’està celebrant la “Jornada d’Acollida” del nou personal d’infermeria del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent. En la mateixa es dona formació bàsica sobre matèries específiques quant a l’acompliment del treball en els diversos Serveis i Unitats en els quals treballaran durant aquest estiu.

Els objectius d’aquesta jornada és informar i orientar als i les professionals d’infermeria de nova incorporació per a facilitar-los el procés d’integració i del desenvolupament del seu treball i donar-los a conèixer les eines de sistemes d’informació i seguretat, tant seua com dels pacients, que disposa el Departament de Salut en la seua organització.
Entre les ponències figura una xerrada del Servei de Medicina Preventiva sobre la seua funció en la Institució sanitària així com del Registre d’Esdeveniments Adversos, també es dona formació sobre les localitzacions i utilització de l’equipament de “parades” cardiorespiratòries dins de l’hospital, un repàs als indicadors de qualitat sobre les vies intravenoses, la relació d’infermeria amb els serveis de Farmàcia hospitalària i el registre de dades en les historia clínica digital. Finalment els nous professionals rebran formació en prevenció de riscos laborals, higiene i vigilància de riscos biològics.

L’acte s’ha obert amb una benvinguda per part de la Direcctora d’Infermeria del Departament María Luisa Beltran i la responsable de l’area de Docència Jocabed García amb una ponència sobre la especial qualitat dels i les professionals de la Sanitat Pública una presentación que ha dut el títol: “Sóm empleats i empleades publiques: treballem per la qualitat en Sanitat”

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × cuatro =