Jorge Rodríguez: “el rècord d’establiments a la Fira de Tendes, Tapes i Rock demostra la potència comercial d’Ontinyent”

59 tendes i 14 establiments d’hosteleria ofereixen aquest cap de setmana els seus productes al carrer amb l’ambientació en directe de 7 grups musicals

“El rècord d’establiments participants a la Fira de Tendes, Tapes i Rock és una nova mostra de la potència d’Ontinyent també com a capital comercial”. Així ho manifestava esta vesprada l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, en la inauguració de la VII Fira de Tendes, Tapes i Rock de la ciutat, l’edició amb major oferta de totes les organitzades fins ara per per l’Ajuntament i la Comissió de Foment del Comerç del Consell Econòmic i Social Municipal, amb la col·laboració d’establiments i associacions com AHVAL, Comerç IN i SOC.

tapes39Des de hui i fins diumenge a les 22:30 hores seran 59 les tendes i 14 els establiments d’hosteleria que oferiran els seus productes al carrer José Iranzo, amb l’ambientació en directe de 7 grups musicals. Un espai que l’alcalde visitava acompanyat del regidor de Comerç, Pablo Úbeda, i un nombrós grup de regidors i regidores de la corporació, visita durant la qual el primer edil agraïa “la bona resposta de les associacions i professionals del sector a esta iniciativa i altres com Ontinyent al Carrer o el Festival de Circ i Teatre. Amb la implicació de totes i tots d’Ontinyent podrem seguir fent créixer el potencial d’atracció de la nostra ciutat”, manifestava.

tapes38Tant l’alcalde com el regidor de Comerç, Pablo Úbeda, que recorrien la fira acompanyats d’un nombrós grup de regidors i regidores de la corporació, animaven a la ciutadania de La Vall d’Albaida i les comarques veïnes a participar de les activitats previstes en un cap de setmana on es comptarà amb establiments de tota mena de sectors, com ara moda home i dona, esports, llar, decoració i complements, moda infantil, esports, òptica, calçat, salut i benestar o serveis. Quant a la vessant hostelera, es prepararan fins a 12.000 tapes i diumenge a migdia es comptarà amb una gran cata d’arròs per a 1000 persones i un torneig de futbolí amb regals i premis, tot ambientat amb la música de fins a 7 musicals grups de la comarca.

tapes25A més a més, l ’Ajuntament d’Ontinyent difondrà el 600 aniversari de la Fira de Novembre amb el repartiment de 4000 premis directes a través d’altres tantes butlletes amb regals que els establiments participants repartiran entre els seus clients, premis que s’hauran de replegar en el stand informatiu que difondrà l’efemèride a la zona de les tapes. Al la fira hi haurà també un stand de la regidoria de Dona i Igualtat sobre la campanya “Respecta’m, sense un si es no” contra les agressions sexistes a l’àmbit de l’oci, i es comptarà amb wifi gratuït amb la col·laboració de l’empresa Ontitel.

L’horari de la Fira de Tendes al carrer José Iranzo, serà hui divendres fins les 22:00 hores, dissabte de 10:30 a 14:00 i de 17:30 a 22:00 hores; i diumenge de 10:30 a 14:00 i de 17:30 a 20:00 hores. Quant a la zona de tapes i música en directe, situada al pàrquing adjacent al CEIP Martínez Valls recentment adequat per l’Ajuntament, estarà obert hui fins a les 01:00 hores, i dissabte i diumenge de 12:00 a 16:00 hores i de 18:00 a 01:30 hores, tancant diumenge a les 22:30 hores.

No hay comentarios

Dejar respuesta

trece + 16 =