Jorge Rodríguez posa a La Botifarrera com exemple del potencial agroalimentari d’Ontinyent

L’alcalde visita les instal·lacions d’una empresa que dóna feina directa a 60 persones i proveeix supermercats de tota la Comunitat Valenciana, Catalunya, Balears i Múrcia

L’empresa càrnica La Botifarrera “és un exemple perfecte del potencial agroalimentari d’Ontinyent, on el sector tèxtil és la nostra punta de llança però podem acollir indústries de tots els sectors”. Així ho manifestava l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, al transcurs de la visita que ha realitzat a aquesta empresa que compta amb 60 treballadors i treballadores i proveeix supermercats de tota la Comunitat Valenciana, Catalunya, Balears i Múrcia.

botifarra-ontinyent-diaridigital-esLa Botifarrera, amb més de 30 anys d’història, produeix més de 40 tipus d’embotits a les seues instal·lacions ubicades a la Senda dels Cinc Germans, amb una facturació anual superior als 5 milions d’euros. L’alcalde, que acudia acompanyat pel regidor coordinador de Territori, Jaime Peris, feia un recorregut per l’empresa acompanyat de José García i Juan García (copropietaris), Rebeca Barberà (encarregada de qualitat) i Nati Mollà (cap de producció). El primer edil recordava les ajudes que l’Ajuntament ofereix a les empreses locals a través dels Plans de Reactivació Econòmica que ve posant en marxa, com ara les subvencions per a realització de catàlegs d’empresa o el programa de crèdits en condicions favorables que es pot emprar per modernitzar equipaments.

L’alcalde destacava que “la indústria ha de ser un dels principals pilars de la recuperació econòmica, i les empreses que aposten per la nostra ciutat sempre van a tenir totes les ajudes i facilitats possibles que pugam donar des de l’Ajuntament”, concloïa.

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 − ocho =