Jorge Rodríguez: “passar a la Fase 1 és una bona notícia, però ara més que mai cal evitar relaxar-se”

L’alcalde d’Ontinyent destaca que el camí a la nova normalitat passa per l’ús de la màscareta i recorda la necessitat de no confiar-se i extremar la precaució

L’Ajuntament repartirà des d’aquest dilluns 40.000 màscares «Tèxtil d’Ontinyent» que es distribuiran gratuïtament en 16 edificis públics

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacat que el pas del municipi a la Fase 1 de la desescalada és una bona notícia però ara més que mai hi ha que evitar relaxar-se”. El primer edil d’Ontinyent, municipi més poblat d’unes de les 3 úniques àrees sanitàries que han passat de fase a la província de València, ha agraït a la ciutadania la seua responsabilitat, destacant que “és un èxit de tots i totes, però el camí no és fàcil i ja estem veient que no a tot arreu ho han aconseguit. Hem de continuar actuant amb prudència, protegint-nos i sent responsables”, manifestava.

El primer edil ontinyentí destacava que el següent pas és abordar aquesta fase 1 fent un ús normalitzat de màscares en el dia a dia, un ús que l’Ajuntament potenciarà posant a la disposició de totes les persones empadronades un total de 40.000 mascaretes reutilitzables, que procediran a repartir-se des d’aquest dilluns i durant tota la setmana. L’Ajuntament, que treballa junt a la patronal tèxtil ATEVAL en l’impuls a un clúster tèxtil sanitari amb epicentre en el municipi, aprofitant el seu marcat caràcter industrial, ha optat per l’autoproveïment “ja que és la millor manera de mantenir llocs de treball i promoure l’activitat econòmica local”, manifestava.

Les mascaretes, que portaran el distintiu «Tèxtil d’Ontinyent» han estat elaborades seguint els estàndards de la norma UNEIX 0065:2020, són reutilitzables i resisteixen un mínim de 5 rentades, i es distribuiran gratuïtament en 16 edificis públics que inclouen centres cívics, biblioteques, instal·lacions culturals, col·legis o el poliesportiu. Per a la seua distribució, el personal municipal encarregat comptarà amb una app d’ús intern que permetrà contrastar de manera immediata amb la presentació del DNI si la persona que recull la mascareta està empadronada i si ho estan les persones que puguera tenir al seu càrrec.

No hay comentarios

Dejar respuesta