Jorge Rodríguez dona a conéixer l’estructura d’un nou Govern d’Ontinyent repartit en 6 grans àrees

L’alcalde fixa entre els objectius «posar a l’abast del dia a dia de les persones totes les infraestructures i inversions en les quals hem treballat als últims anys»

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha fet públic aquest matí en roda de premsa al Museu del Tèxtil quina serà l’estructura política que tindrà el nou Govern Municipal de la ciutat al període 2023-2027. Un nou govern «que va a treballar per atendre allò que apuntàvem en campanya de dotar de contingut als continents. Tenim moltes obres en marxa que en finalitzar se convertiran en nous serveis, hem de fer un esforç per posar a l’abast de la població de la millor manera possible tota eixa inversió, i que millore el dia a dia de les persones», assenyalava.

En l’estructura política es mantindrà el mateix sistema d’àrees existent de la legislatura que finalitza, que seran un total de 6. Al front de Política Econòmica estarà Natàlia Enguix, en una àrea que inclou Comerç, Indústria o Promoció Econòmica, i que donarà cabuda a una delegació específica de Turisme i Museus que gestionarà Mª José Alhambra. Al front de l’àrea de Territori i Serveis Municipals, que inclou la gestió de Patrimoni o Urbanisme, seguirà Òscar Borrell, comptant-se amb una delegació específica de Serveis Municipals i Transport Públic al càrrec de Jordi Vallés.

Una altra àrea serà la de Govern Obert, Modernització, Seguretat i Projectes Europeus, que inclou la gestió d’aspectes com Hisenda o Personal, i que tindrà al front a Pablo Úbeda. Sayo Gandia continuarà com a responsable de l’àrea de Sostenibilitat, que abastirà aspectes com Medi ambient, Parcs i Jardins, Neteja Viària i d’Edificis Públics o Recollida de Fem).Una cinquena àrea serà la de Política per a les Persones, Igualtat i Sanitat, que inclou els aspectes referits a Serveis Socials i al front de la qual estarà Paula Soler. Dins d’aquesta àrea existirà una delegació de Majors Actius i Participació Ciutadana que durà Inma López. Finalment, l’àrea d’Educació, Cultura, Esports, Joventut i Festes serà gestionada per Àlex Borrell, i inclourà dues delegacions específiques: Fira, Festes i Tradicions amb Àngels Muñoz, i Educació i Esports amb Ferran Gandia.

Jorge Rodríguez confirmava que s’ha oferit als grups de l’oposició un total de 7 regidories, les quatre que ja gestionaven grups diferents dels del Govern (Consum, Arxiu, Enllumenat i Cementeri) a les que s’afegeixen tres de noves: Aigües, Agricultura i Protecció Civil.Jorge Rodríguez explicava que l’estructura s’ha donat a conéixer abans de la presa de possessió «per tal que dilluns es puguen conformar les delegacions i començar de manera immediata el treball des del primer dia, sense esperes».

Pel que fa a les 7 tinences d’alcaldia, seguiran l’ordre de la llista electoral d’Ens Uneix, sent, per tant, per aquest ordre per a Natàlia Enguix, Òscar Borrell, Sayo Gandia, Pablo Úbeda, Àngels Muñoz, Àlex Borrell i Paula Soler, qui seran també membres juntament amb l’alcalde de la junta de Govern. El ple d’investidura al qual Jorge Rodríguez serà proclamat per quarta volta com a alcalde d’Ontinyent tindrà lloc dissabte 17 de juny a partir de les 12:00 hores, al Palau de La Vila.

No hay comentarios

Dejar respuesta