Jordi Payà oferirà un sopar-conferencia al restaurant Sàez de Vallada

Jordi Payà, un dels millors homes del temps, serà l’eix central de les Jornades gastronòmiques que dedica “a la tardor” el restaurant Sàez de Vallada aquesta fi setmana. Aquest divendres a la vesprada s’inaugurarà l’exposició de pintura de l’artista Eva Cuesta dedicada a la tardor i, a la nit, hi haurà una degustació de tapes.

S’oferirà un menú de qualitat a un preu molt econòmic, perquè, en paraules del xef, Eusebi Sàez, “volem oferir a tots paladars l’oportunitat d’assaborir cuina elaborada, i amb la marca “Slow” ens estem acostant a un públic, especialment jove, però amb ganes de menjar bé”.

A més, aquest dissabte a la nit Jordi Payà visitarà el local entorn al Sopar Especial de la Tardor, amb 10 plats, tots ells cuinats utilitzant els millors ingredients d’aquesta època. A continuació oferirà una xarrada sobre curiositats de la meteorologia i d’aquesta estació. Les jornades finalitzaran el següent cap de setmana, amb un menú degustació “Especial 1.000 bolets” a força de bolets, un dels ingredients estavella de la tardor.

Font: locutorlocal.blog – Felix Lluch

No hay comentarios

Dejar respuesta