Joanjo Garcia Terol, renúncia a l’acta de regidor de l’Ajuntament de Xàtiva

La renúncia es farà efectiva al proper plenari que es celebrarà el proper 26 de novembre.

 El regidor de COMPROMÍS, Joanjo Garcia Terol, ha presentat este migdia la seua renúncia a l’acta de regidor de l’Ajuntament de Xàtiva. Garcia Terol, ha manifestat que ha prés esta decisió per motius personals i que ha estat molt madurada.

La renúncia del company Joanjo Garcia Terol és per al col·lectiu de COMPROMÍS per Xàtiva una pèrdua important en tant la vàlua i la determinació amb la qual ha treballat per la formació i per la ciutat tots estos anys.

Joanjo Garcia Terol va entrar com a regidor ara fa 7 anys i des de juny de 2015 s’ha encarregat de les delegacions de Recursos Humans, Règim Interior i Conservatori. Per a COMPROMÍS una de les tasques més importants que ha desenvolupant és la seua gestió al capdavant del departament de Recursos Humans on ha establert la transparència com a norma i ha rellançat els procediments oberts i publicitats per ocupar els llocs de treball municipals. De fet, ha creat més d’una desena de borses de treball.

La renúncia de Garcia Terol, però, no altera el full de ruta de la formació. El programa electoral i les prioritats estan marcades i COMPROMÍS seguirà treballant en eixa línia.
Joanjo Garcia Terol seguirà al capdavant de les delegacions fins el proper plenari el qual tindrà lloc el 26 de novembre.

COMPROMíS per Xàtiva considera la seua aportació com a regidor excepcional i espera que la seua experiència servisca per enriquir el treball del col·lectiu.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × 2 =