Joan Castell fisioterapeuta en el Lluís Alcanyís mor en una prova esportiva en Chella

El fisioterapeuta Joan Castell ha mort de sobte mentre participava en la marxa de la Pujada al Terreny de Chella. Va ocórrer aquest dissabte a la vesprada. Participava al costat de la seua dona i els seus companys del club Ajos Xàtiva. De sobte es va desplomar, i malgrat la intervenció dels mitjans sanitaris ja no es va poder recuperar, pel que sembla, de la fallada cardíaca patida. La seua defunció va acabar, de la pitjor manera possible, amb un dia de festa esportiva.

Castell era fisioterapeuta a l’Hospital Lluís Alcanyís. Comptava amb clínica al Genovés, i ha tractat a molts esportistes de la comarca, per la qual cosa, dins del món de l’esport, hi ha consternació i dolor per aquesta pèrdua.

Dol en el Departament de Salut
El Departament de Salut Xàtiva-Ontiyent ha lamentat aquesta pèrdua i estan molt afectats i han reconegut la seua aportació professional com a fisioterapeuta del servei de rehabilitació de l’Hospital de Xàtiva del qual va ser part de l’equip de professionals que el van posar en marxa. Castell va ser també Adjunt de la Direcció d’Infermeria des de 1984 a 1986.

No hay comentarios

Dejar respuesta

14 − 4 =