Jero, Berna i Pepín renovaran un any més amb l’Olímpic

Comencem la setmana coneguent els primers protagonistes de la nova temporada. Després de oficialitzar les baixes comunicades per el club i coneixer la marxa de Rubén Solano a l’Eldense, el CD Olímpic comença a prendre forma amb continuitats i renovacions.

Per a la banqueta, el club xativí ha aplegat a un principi d’acord amb Jero López per a que seguixca al capdavant de l’equip. L’entrenador valencià ha completat una temporada històrica amb una magnífica ratxa de partits invicte a fregant l’ascens a Segona Divisió B en dues ocasions. El club espera mantindre els bons resultats i tornar a esta als primers llocs de la clasificació fins al final per poder optar de nou a l’ascens.

D’altra banda, el primer jugador confirmat per al nou curs es el central moixentí Pepín Tortosa. El defensa blanc continuarà un any més al CD Olímpic per prolongar una etapa que començà amb l’anterior ascens de l’equip a Segona B. Aquesta continuitat es motiu d’alegria per a tots, donat que es tracta d’un dels capitans i, una vegada superada la lesió que el va tindre apartat del terreny de joc molts mesos les ultimes dos tempordes, s’espera que torne a ser un dels jugadors més importants de la categoria com ja va demostrar amb el seu rendiment en la promoció d’ascens.

També s’ha aconseguit un acord amb Berna Ballester per a seguir vinculat al club una camapnya més. Com en el cas de Jero, falta tan sols la firma del contracte per a que altre dels capitans i principal estandart de l’equip continue portant amb orgull el nom de Xàtiva per la nostra comunitat. L’Olímpic s’asegura així una bona dosi d’experiència i seguretat defensiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × dos =