Javier Camarasa presenta 564 avals a la seua candidatura per a presidir NNGG del PP de la província de València

El regidor del Partit Popular a l’Ajuntament de la Llosa de Ranes, Javier Camarasa, ha entregat en la seu provincial del PP un total de 564 avals a la seua candidatura per a presidir les NNGG de la província de València, i ha assegurat que ho fa “amb la convicció i la il·lusió de crear un projecte cohesionat i amb la intenció de fer de NNGG el projecte referent de la joventut valenciana”. L’ha fet acompanyat del seu equip de campanya i d’afiliats de diverses comarques de la província.

Així mateix, el candidat ha agraït “el suport de tots els afiliats, amb els quals ha pogut conversar mentre recorria la província per a recollir avals, que li han animat a fer el pas a liderar l’organització popular”.

La seua candidatura s’oficialitzarà en el Congrés del pròxim 26 de febrer. Així mateix, des de la formació han recordat que aquest dijous a les 14 hores es tanca el termini per a presentar les sol·licituds i, de moment, Camarasa es postula com a candidat únic a presidir Noves Generacions de la província de València.

No hay comentarios

Dejar respuesta

nueve + veinte =