Ja s’han consumit el 83% dels bons locals per a reactivar el comerç a Xàtiva

L’Ajuntament ja treballa en una segona edició d’aquesta campanya, en la que s’invertiran altres 300.000 euros municipals

A falta de poc més d’un mes per a la finalització de la campanya de Bons Locals al Consum, promoguda per l’Ajuntament de Xàtiva dins del Pla «Reactivem Xàtiva», ja s’han consumit un total de 8.312 bons als diferents establiments participants, el que suposa un 83% del total.

Cal recordar que aquesta campanya de reactivació econòmica es va iniciar el passat mes de juliol i va posar a la venta un total de 10.000 bons per valor de 40 euros, dels quals la meitat (20 euros) eren sufragats pel propi consistori municipal. Els bons es van exhaurir en menys d’un mes des de la seua posada a la venta a Caixa Ontinyent, i es poden canviar fins al 31 d’octubre.

«Aquestes dades tan positives ens impulsen a seguir treballant i a pensar ja en una segona fase de bons al consum, en la que anem a destinar 300.000 euros més», ha destacat l’alcalde Roger Cerdà, qui ha indicat que tots els detalls es concretaran i es faran públics pròximament.

Amb aquestes dos campanyes, sumant els 200.000 euros municipals aportats en la primera més els 300.000 que s’invertiran en la segona, i amb la part de les persones que adquireixen els bons en ambdues, s’arribarà fins al milió d’euros en bons al consum per a canviar en negocis i establiments de Xàtiva. «Anem a seguir apostant per un sector tan important per a la ciutat com és el sector del comerç, que està travessant moments delicats», ha incidit Cerdà.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × 2 =