IV edició de la carrera per muntanya Perimetrail Rett a la Serra Vernissa

Aquesta carrera, que se celebrarà diumenge 10 de març, comptarà amb al voltant d’uns 700 participants i és solidària amb l’Associació Espanyola del Síndrome de RETT

L’Ajuntament de Xàtiva i el Club d’Esport de Muntanya Trail Serra Vernissa, han presentat la IV Edició de la Perimetrail Rett a la Serra Vernissa. Una carrera per muntanya que es realitza a Xàtiva aquest diumenge dia 10 de març i que és solidària amb l’Associació Espanyola de la Síndrome de RETT i amb la xiqueta Ainhoa, que pateix aquesta estranya malaltia.


Per part de l’Ajuntament, Pedro Aldavero, regidor d’Esports, ha ficat en valor la finalitat d’aquesta carrera ja que, segons paraules d’Aldavero, «combina l’esport en un entorn privilegiat i amb una finalitat solidària». Per la seua banda, Salvador Hernández, president del Club d’Esport de Muntanya Trail Serra Vernissa ha afirmat que «amb aquesta quarta edició es consolida aquesta carrera i el seu caràcter benèfic, ajudant a persones com Ainhoa que pateixen infermetats estranyes». Vanessa López, membre de la junta organitzadora i mare de la xiqueta Ainhoa, ha acompanyat a Aldavero i Hernàndez en la presentació de la carrera i ha agraït el seu esforç i temps per intentar millorar la vida d’altres persones.


En aquesta IV edició s’esperen uns 700 participants entre les 4 modalitats que la componen. El club ha preparat una carrera de muntanya, la Trail, de 22km que donarà la seua eixida a les 8:45h. A continuació es donarà l’eixida a la carrera curta, l’Sprint, de 12km, que serà a les 9:30h. A les 10:00h tindrà lloc l’eixida dels prop de 300 marxadors, i a les 10:10h els participants de la III Canicross. Aquestes dues últimes proves recorreran un mateix circuit de 8km. L’arribada de totes les modalitats està prevista a partir de les 10:30h front l’Ajuntament de Xàtiva.


La prova ofereix a públic i participants un recorregut especial, amb uns paisatges de gran bellesa i espectacularitat, i de gran valor històric ja que transcorre per tota la Serra del Castell, El Calvari, La Penya Roja, La Solana, la Serra Vernissa, amb «la Creueta» i Vèrtex Geodèsic, la Penya Sant Dídac i Els Llomes Plans. A més recorrerà el barri antic, baixant des de la Porta del Socors, La Nevera, l’Ermita de Sant Josep, la Ardiaca, creuant El Mercat per a arribar a la Albereda on s’encontrarà la meta.


En Castellà:

IV edición de la carrera por montaña Perimetrail Rett en la Sierra Vernisa


Esta carrera, que se celebrará este domingo 10 de marzo, contará con alrededor de unos 700 participantes y es solidaria con la Asociación Española del Síndrome de RETT

El Ayuntamiento de Xàtiva y el Club de Deporte de Montaña Trail Sierra Vernisa, han presentado la IV Edición de la Perimetrail Rett en la Sierra Vernisa. Una carrera por montaña que se realiza en Xàtiva este domingo día 10 de marzo y que es solidaria con la Asociación Española del Síndrome de RETT y con la niña Ainhoa, que sufre esta extraña dolencia.


Por parte del Ayuntamiento, Pedro Aldavero, regidor de Deportes, ha puesto en valor la finalidad de esta carrera puesto que, según palabras de Aldavero, «combina el deporte en un entorno privilegiado y con una finalidad solidaria». Por su parte, Salvador Hernández, presidente del Club de Deporte de Montaña Trail Sierra Vernisa ha afirmado que «con esta cuarta edición se consolida esta carrera y su carácter benéfico, ayudando a personas como Ainhoa que sufren enfermedades extrañas». Vanessa López, miembro de la junta organizadora y madre de la niña Ainhoa, ha acompañado a Aldavero y Hernàndez en la presentación de la carrera y ha agradecido su esfuerzo y tiempo para intentar mejorar la vida otras personas.


En esta IV edición se esperan unos 700 participantes entre las 4 modalidades que la componen. El club ha preparado una carrera de montaña, la Trail, de 22km que dará su salida a las 8:45h. A continuación se dará la salida a la carrera corta, el Sprint, de 12km, que será a las 9:30h. A las 10:00h tendrá lugar la salida de los cerca de 300 “marchadores”, y a las 10:10h los participantes de la III Canicross. Estas dos últimas pruebas recorrerán un mismo circuito de 8km. La llegada de todas las modalidades está prevista a partir de las 10:30h frente el Ayuntamiento de Xàtiva.


La prueba ofrece a público y participantes un recorrido especial, con unos paisajes de gran belleza y espectacularidad, y de gran valor histórico puesto que transcurre por toda la Sierra del astillo, El Calvario, La Peña Roja, La Solana, la Sierra Vernisa, con “la Creueta” y Vértice Geodésico, la Peña San Dídac y Llomes Plans. Además recorrerá el barrio antiguo, bajando desde la Puerta del Socorro, La Nevera, la Ermita de San José, la Ardiaca, cruzando El Mercado para llegar a la Alameda donde se encontrará la meta.

No hay comentarios

Dejar respuesta