Arriba el IV Concurs de Joves Intèrprets a la Llosa de Ranes

Els propers dies 30 de juny, 1, 7 i 8 de juliol, l’Auditori Mestre Vicent Tortosa de la Llosa de Ranes acollirà la quarta edició del Concurs de Joves intèrprets, un projecte conjunt de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes, la Societat Musical de La Llosa de Ranes i la Fundació Sanganxa.

L’objectiu del concurs és, una vegada més, estimular els joves músics. En tractar-se d’un concurs, es convertirà per ells en una experiència molt útil per a la seua posterior vida professional, ja que els joves no estan acostumats a participar en este tipus d’esdeveniments.

A més, aquest certamen els permetrà enriquir-se com a músics, ja que al tractar-se d’un concurs nacional, adquiriran una visió d’allò que altres músics del seu mateix nivell i edat interpreten i treballen en altres conservatoris i escoles de música de l’àmbit nacional.

El concurs està estructurat en dos caps de setmana. El primer d’ells estarà dedicat als intèrprets de vent-fusta i el segon per als de vent-metall.

El dissabte 30 de juny començarà la fase classificatòria de vent-fusta a les 09:00 hores, mentre que la final tindrà lloc el diumenge 1 de juliol a les 19:00 hores. La fase classificatòria de vent-metall tindrà lloc el dissabte 7 de juliol a partir de les 09:00 hores i la final el diumenge 8 de juliol a les 19:00 hores.

No hay comentarios

Dejar respuesta

ocho − 3 =