Intersindical Salut denuncia la «passivitat» de la gerència i equip directiu del departament de salut davant la manca de personal

Segons expliquen des del sindicat “cada vegada són més les veus que denuncien les lamentables condicions en les que es treballa en algunes unitats per la preocupant falta de personal”.

L’angoixa d’alguns facultatius, així com de personal d’infermeria davant la impossibilitat material de prestar l’assistència sanitària, amb els mínims paràmetres de qualitat, i de seguretat, està ocasionant, tal i com han apuntat, la “indignació” d’alguns professionals.

A més, “el retard en la realització de determinades proves diagnostiques alarma i indigna als professionals, que observen com algunes proves necessàries per diagnosticar o descartar malalties greus, es demoren per un temps que excedeix allò que consideren tolerable per a determinar aquest tipus de pathologies”.

D’altra banda, “la manca d’adaptació del departament de salut als nous requeriments assistencials de la població està interferint cada vegada més en l’activitat quirúrgica programada, que moltes vegades ha d’adaptar-se a la disponibilitat de lilts”.

Intersindical Salut, considera “urgent la construcció de l’hospital d’Ontinyent per complementar les necessitats assistencials de la demarcació sanitària. La urgència de comptar amb un nou hospital que juntament amb el de Xàtiva s’autocomplementen, de manera que entre tots dos hospitals es done cobertura a l’activitat quirúrgica i als ingressos de llarga durada”.

Per tot açò, Intersindical Salut, “insta l’equip directiu perquè s’enceten actuacions per sol·lucionar aquests problems”.

Així mateix, des de Intersindical Salut, s’ha denunciat que la Conselleria competent “no ha vist inconvenient a fer les inversions necessàries en el departament sanitari de La Ribera que compta amb una infraestructura i instal·lacions bastant més modernes de les que compta la demarcació Xàtiva – Ontinyent amb anuncis d’inversions que superen els 70 milions d’euros”.

No hay comentarios

Dejar respuesta