Inici de les obres de millora en l’Ecoparc de Canals

El passat dijous, 23 de desembre, l’Alcaldessa de Canals, Mai Castells; el regidor d’Urbanisme i Medi Ambient, Miquel Alventosa i el tècnic del consistori, Fernando Cerdà, visitaven l’Ecoparc de Canals per veure les obres de millora que es duran a terme el pròxim mes de gener.

Aquestes tasques consistiran en l’asfaltat de tota la zona exterior de l’Ecoparc; el canvi de la tanca perimetral; el plantat d’arbratge en l’interior d’aquest; l’adequació de la caseta de control; la implantació d’una marquesina en la zona de tòxics i la remodelació dels contenidors.

Cal recordar que els ecoparcs formen part del Consorci de Residus Cor, per tant, l’Ajuntament ha elaborat un informe a Vytrusa, empresa titular de l’obra, que estableix quins són els punts que necessiten adequar-se pel bon funcionament de l’ecoparc.

Aquesta actuació està adreçada fonamentalment a millorar les condicions de l’Ecoparc, un espai on es diposita gran varietat de residus generats en l’àmbit domèstic, i que, bona part dels veïns i veïnes de Canals utilitzen sovint.

No hay comentarios

Dejar respuesta