Informació entrades actuacions programació Fira d’Agost 2021

La Fira d’Agost 2021 comptarà amb tres espais escènics: l’estadi de la Murta, els jardins del Palasiet i el pati del col·legi Martínez Bellver, i mentre la inauguració, la cloenda i les cites dels dos últims espais seran gratuïtes, per als concerts del camp de futbol caldrà comprar entrades.

D’aquesta manera, els concerts de Miguel Ríos &The Black Betty Trio (dia 15), Xoel López & Los Zigarros (dia 16), Amaral (dia 17) i Lola Índigo (dia 19) tindran un preu de 10 euros; mentre que la nit Jove amb La Fúmiga, Oques Grasses i Maluks tindrà un preu de 5 euros. Les entrades per a aquests esdeveniments, que tindran lloc al camp Murta, es podran adquirir a partir del dimecres 21 de juliol a les 18 hores a la pàgina web www.firaxativa.com. Cada persona podrà adquirir un màxim de 8 entrades.

D’altra banda, cal destacar que la inaguració (amb l’espectacle aeri «Sylphes»), la cloenda (amb l’actuació de l’artista Coque Malla) i tota la programació dels espais dels jardins del Palasiet i del pati del col·legi Martínez Bellver seran gratuïtes. Per tal de donar prioritat a la gent de Xàtiva en l’adquisició de les invitacions, aquestes es podran obtenir de forma presencial des del dilluns 26 de juliol fins el 6 d’agost a les taquilles del Gran Teatre en horari de 18 a 21 hores de dilluns a divendres (excepte festius). A partir del 7 d’agost, les entrades restants es posaran també a disposició dels interessats a la pàgina web www.firaxativa.com. Cal destacar que cada persona podrà obtenir un màxim de 4 invitacions per a aquests espectacles.

No hay comentarios

Dejar respuesta