Aspromivise i Copava participen en el projecte Europeu IDIPOWER

Aquest projecte té l’objectiu de potenciar les capacitats de les persones amb diversitat funcional mitjançant l’aprenentatge col·laboratiu.


Al Centre Ocupacional aquesta setmana es reuniran unes 20 persones de copava que formen part del projecte europeu IDIPOWER per a fer una activitat de validació dels materials formatius que s’estan treballant. Aquest treball de valoració que s’està realitzant a Xàtiva, també s’està portant a terme a les diferents entitats participants. Tant usuaris del centre de Xàtiva, familiars, com professionals treballaran sobre les bones pràctiques en l’exercici de drets i participació comunitària, pràctiques en vida independent i suport social i en l’entorn. Tots aquests conceptes són els que formen el programa de formació IDIPOWER.

aspromivise-01La primera sessió ha estat en el dia d’avui i continuarà el pròxim divendres 11 de març, també a les instal·lacions del centre ocupacional.
Una de les línies de treball serà l’aplicació d’aquesta metodologia que permetrà desenvolupar projectes personals segonsls interessos, necessitats, capacitats i entorn, amb la finalitat de facilitar la promoció personal i la participació en la comunitat.

aspromivise04En aquest projecte totes les entitats que participen treballen per millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional, són entitats que pertanyen a diferents països d’Europa COPAVA de València, AMICA de Santander, CERCIOEIRAS de Portugal, HURT de Croàcia, IAT d’Eslovènia i CUDVDRAGA d’Alemanya. Aquest és el primer projecte europeu en el qual participa el centre ocupacional de Xàtiva, però ja s’està treballant en la preparació d’un segon projecte europeu que anirà dirigit a l’aplicació de noves tecnologies.
aspromivise-02

No hay comentarios

Dejar respuesta