Inclouen a Xàtiva en el projecte ‘València Summer Day’

El Patronat Provincial de Turisme de València, a través de la seua marca turística València Turisme i la Fundació Turisme València de l’Ajuntament de València, han ficat en marxa “València Summer Day”, el projecte pilot que connecta el cap-i-casal amb huit destinacions comarcals amb la intenció de “dinamitzar i fidelitzar el turisme en el territori valencià”, segons comenta Pilar Moncho, vicepresidenta del Patronat i diputada de Turisme de la Diputació de València.

“València Summer Day” proposa gaudir d’un dia fora de València ciutat amb huit experiències a Gandia, Llíria, Cullera, Sagunt, Requena, Ontinyent, Bocairent i Xàtiva. Així, un autobús connecta València ciutat amb aquestes destinacions comarcals.

Aquestes excursions diàries o “Day Trips” ofereixen interessants propostes amb eixides de dilluns a diumenge, fins al 30 de setembre. Tots els tours tenen l’eixida en la plaça de l’Ajuntament de València, enfront de la Tourist Info.

El programa inclou el desplaçament amb autobús, la recepció de visitants en els punts de destinació, les visites guiades, entrades i esmorzar.

El cap de setmana, el bus del “València Summer Day” ofereix eixides a Ontinyent i Bocairent, els dissabtes, i a Xàtiva, els diumenges. Els viatgers podran gaudir d’una experiència festera a Ontinyent, conèixer “La Pedra Viva” de Bocairent, i les mil fonts i el castell de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta