Incendi en una zona de xalets de la Llosa de Ranes

A les sis menys deu de la vesprada d’ahir diumenge es van disparar totes les alarmes en la població veïna de la Llosa de Ranes. Un perillós incendi declarat en una zona forestal matoll i pins situada entre els termes de la Llosa i de Rotglà i Corberà van despertar preocupació per la proximitat de les flames a una zona residencial d’habitatges al disseminats de la Vistabella. (prop del port de Càrcer.)

El foc, que es podia veure des de Xàtiva hisse que es generaran més de quaranta telefonades al centre d’emergència alertant de l’incendi. El Centre de Coordinació de la Generalitat va establir la situació 1 del Pla Especial contra Incendis Forestals per la possible afecció de l’incendi a béns no forestals.

La col·laboració veïnal i la intervenció de la Policia Local, Guàrdia Civil i bombers va resultar clau perquè el foc no passara a majors. tres dotacions de bombers de Xàtiva i Ontinyent, un coordinador forestal del Consorci i una unitat de bombers forestals de GVA, es van desplaçar fins al lloc dels fets.

Al voltant les 20.30 hores, l’Ajuntament de la Llosa de Ranes va informar que les flames es donaven per controlades i els treballs dels bombers van finalitzar al volant dels 23 h.

No hay comentarios

Dejar respuesta