Incendi en l’arbratge exterior de l’Hospital Lluís Alcanyís

Sobre les 20h de la vesprada d’ahir va tenir lloc un incendi en l’arbratge exterior de l’Hospital Lluís Alcanyís. L’incendi es va iniciar en una palmera en l’inici de la rampa d’accés principal i es va extendre ràpid als arbres anexes.

El fort vent que es donava a aquesta hora en la zona va provocar que el foc s’estengués a un altre arbratge situat a més de 25 metres de distància.

La ràpida intervenció dels vigilants de seguretat, un zelador i personal de cuines del centre, va evitar que el foc es propagués a la resta d’arbratge.
Quan van arribar els bombers el foc ja estava controlat i van acavar de dur l’incendi a la seua extincció.

El foc ha afectat a al menys dos arbres i dos palmeres del jardí exterior del recinte hospitalari i no s’ha informat de cap altre dany ni material ni personal.
El fuerte viento que se daba a esa hora en la zona provocó que el fuego se extendiese a otro arbolado situado a más de 25 metros.

El Cap de la guàrdia de l’Hospital en aquest moment, Angel Torregrosa ha realitzat un escrit d’agraïment davant la Gerència de l’Hospital per l’actuació del personal del centre hospitalari per “la seua decidida i ràpida resposta, amb la qual es va realitzar adequat i ràpid control de l’incendi” . La Direcció i la Gerència han expressat també el seu agraïment a aquests professionals “per la seua eficacia i professionalitat” davant un incendi així.

No hay comentarios

Dejar respuesta