Inauguració exposició i lliurament premis 65 Saló Local de Fotografia Xàtiva 2019

Com és tradició, la Casa de Cultura de Xàtiva va acollir ahir, coincidint amb el primer dia de la Fira d’Agost, la inauguració del Saló de Fotografia en Blanc i Negre, Color i Tema Fira. Durant la inauguració es va aprofitar per tal de lliurar els premis fotogràfics en les tres categories. Els premiats en la categoria de Blanc i Negre son: Primer, Joan Miquel Galve Romero, Segon, Edu Francés Fuster i en tercer lloc, Tercer, Ricardo Enrique Climent Barberá.
En Color Primer, Sandra Moscardó Alabedra, en segon lloc, Alfredo García Terol i Tercer, Xavier Company Sanchis. I Per finalizar la modalitat Tema Fira; Primer, Vicente Bataller Alventosa, Segon, Xavier Company Sanchis, i Tercer, Eliseo Martínez Pallás.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Roger Cerdà, i de la Reina de la Fira, Laura Vidal, qui va estar acompanyada per la seua cort d’honor i acompanyants.

Totes les mostres acollixen una gran varietat d’obres de diferents autors i estils que es podran visitar durant les pròximes setmanes a la Casa de Cultura.

No hay comentarios

Dejar respuesta