Inauguració exposició i lliurament premis 64 Saló Local de Fotografia Xàtiva 2018

Com és tradició, la Casa de Cultura de Xàtiva va acollir ahir, coincidint amb el primer dia de la Fira d’Agost, la inauguració del Saló de Fotografia en Blanc i Negre, Color i Tema Fira. Durant la inauguració es va aprofitar per tal de lliurar els premis fotogràfics en les tres categories. Els premiats en la categoria de Blanc i Negre son: Primer, Vicente Garrido Sanjuan, Segon, Vicente Bermudez Climent i en tercer lloc, Francesc Barberà Megias. En Color Primer, Xavier Company Sanchis, en segon lloc, Javier Alcazar Tomás i terder; Edu Francés Fuster. I oer finalizar la modalitat Tema Fira; Primer, Joan Miquel Galve Romero, Segon, Eduardo Espejo Reyes, i Tercer,Vicente Bataller Alventosa.

DSC_0185L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Roger Cerdà, i de la Reina de la Fira, Paula Valor, qui va estar acompanyada per la seua cort d’honor i acompanyants.

També s’ha donat a conèixer el resultat del Marató Fotogràfic Ciutat de Xàtiva. Els premiats per zona són;

Zona 1 1.- Enrique Climent 2.- Josep Martínez 3.- Francesc Barbera
Zona 2 1.- Rafael Manjón 2.- Tino Hernández 3.- Joan Miquel Galve
Zona 3 1.- Andreu González 2.- Eliseo Martínez 3.- Iciar de la Fuente

Totes les mostres acollixen una gran varietat d’obres de diferents autors i estils que es podran visitar durant les pròximes setmanes a la Casa de Cultura.

Fotos: Laura Aranda

No hay comentarios

Dejar respuesta