Dissabte passat 18 de maig, es va celebrar en la Piscina Municipal Coberta del Poliesportiu les Pereres de Xàtiva l’III Trofeu Ciutat de Xàtiva en el qual van participar un total de 307 nadadors pertanyents als clubs de la FNCV: C.N. Xuquer, C.N. Gandia, C. N. Onda, C.N. Dénia, C.N. Montcada, C. D. Caxton College, C.N. Riba-Roja, C.N. Sueca, C.N. Ontinyent, C.N. Barracudas Torrent, C. Pàdel Arena Alacant, C. N. Morvedre, C.D. Rari Nantes Lucentum Alacant, C.N. Colomí Elx i el Club Natació Xàtiva organitzador de l’esdeveniment.
En aquesta competició van participar nadadors de les categories Pre-Benjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Sènior (júnior – absoluts) i Màster.
Pel club Natació Xàtiva van competir els següents nadadors:

Categoria Pre-Benjamí: Emma Lockyer, Corina Borreguer, Erik Cosme i Matéu Sanjuan.
Categoria Benjamí: Lara Martín, Ian Chust, Axel Arteche, Julen Belda i Ares Andreu
Categoria Aleví: Ainara Sanchis, Laia González, Pablo Sanchis, Sergi Serra i Sergio Márquez
Categoria Infantil: Rebeca Ferrer, Anas Klil, Izian Valls, Jordi Gimeno, Bruno Ferri, David Mico, Ferrán Marco i Roger Arnau.
Categoria Júnior: Andrea Soriano, Paola Andani, Bea Descals, Aitana Ferrero, Andreu Casesnoves i Marc Sanchis
Categoria Absoluta: Carme Benito, Sara Matías, Adolfo Benito, Adam Rodríguez, Miquel Benito,
Categoria Màster: Pilar García, Maica Santana, Andrea Domingo, Vanesa Soriano, Esther Paya, Adela Casesnoves, Alba Alandete, Olivier Martínez, Pepe Barbera, Juan Carlos Márquez, Carlos Molina i Ricard Soriano.

En el tercer Trofeu Ciutat de Xàtiva es van nadar 48 proves individuals de 50 m. dels diferents estils per a totes les categories i de 100 m. estils per a la categoria Sènior.
Les proves de relleus van ser 4X50 m. lliures mixt estant compost els equips per dos nadadors de cada categoria
Els nadadors de Xàtiva van aconseguir en les proves individuals 9 medalles d’or, 7 de plata i 7 de bronze. En els relleus l’equip mixt prebenjamí format per Emma Lockyer, Corina Borreguer, Erik Cosme i Matéu Sanjuan, va aconseguir la medalla de plata.
L’equip absolut integrat per Bea Descals, Adolfo Benito, Andrea Soriano i Adam Rodríguez va aconseguir la d’or.
A aquesta va comptar amb la presència del regidor d’esport Vicente Lluch i de la presidenta de la Coordinadora Nerea Roses.

No hay comentarios

Dejar respuesta