III Concurs de Pasdobles Fallers de Xàtiva

Ahir les Falleres Majors, Laura i Carmen, junt amb les seues corts d’honor i acompanyants, van assistir al III Concurs de Pasdobles, a càrrec de la Societat Músical “La Primitiva Setabense” de Xàtiva, del que van resultar guanyadors, David Postiguillo Moscardó i Frank Cogollos i Martínez, amb els pasdobles “El Bunyol” i “La Baixada de Sant Josep”.

concurs-pasodobles-fallas-diaridigital.es-3En la primera part del concert, s’interpretaren els quatre pasdobles finalistes, que portaran el nom de les nostres Falleres Majors. Pasdobles: “Genio i Figura”, “El Bunyol”, “Assumiràs”” i “La Baixada de Sant Josep”.  El jurat del concurs està format per Francisco Moral i Ferri, David Doménech Lluch, i Paco Sánchez i Roca.

Aquests quatre pasdobles escollits s’interpretaren per la Societat Musical “La Primitiva Setabense” de Xàtiva baix la direcció de David Doménech Lluch. La decisió del jurat va tindre lloc en finalitzar l’acte.

pasdobles-falles-0-diaridigital.esS’estableixen dos primers premis. El primer d’ells serà titulat amb el nom de la Fallera Major de Xàtiva, Laura Martí, i el segon premi, amb el nom de la Fallera Major Infantil de Xàtiva, Carmen Pavia. El primer dels premis va ser concedit pel jurat seleccionat per a tal finalitat, mentre que el segon dels premis va ser seleccionat mitjançant votació popular, pel públic assistent a l’acte.

Ja en la segona part d’acte es varen interpretar quatre pasdobles molt reconeguts pel món de les falles: “Rafael Mauricio” del mesttre Rafael Talens, “Adrià” de Marrio Reig, “Valéncia” de José Padilla i e “El Fallero” de José Serrano.

concurs-pasodobles-fallas-diaridigital.es-5Per la seua banda, el president de la JLF, Jesús González, va anunciar l’edició d’un CD recopilatori de les distintes peces guardonades en les successives convocatòries del concurs. González va dir que “el concurs va agafant major prestigi cada any. Ja es poden escoltar els pasdobles fallers de Xàtiva en distintes ciutats de la Comunitat Valenciana”, el president va donar les gràcies al públic assistent al certamen. Finalment, les falleres majors imposaren un corbatí a l’estàndard de la Primitiva Setabense i s’escolta denou els pasdobles guanyador i tanca l’acte l’himne regional de la Comunitat Valenciana.

concurs-pasodobles-fallas-diaridigital.es-4

concurs-pasodobles-fallas-diaridigital.es-6concurs-pasodobles-fallas-diaridigital.es-2

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × 4 =