II Fira Solidària Intercentres a l’Albereda Jaume I de Xàtiva

El proper divendres, 6 de maig tindrà lloc a l’Albereda Jaume I de Xàtiva la II Fira Solidària Intercentres. L’acte l’organitzen conjuntament l’IES Josep de Ribera, l’IES Dr. Simarro i el CIPFP la Costera mitjançant la Comissió de Solidaritat integrada per alumnat i professorat del tres centres.
Els recursos obtinguts es destinaran als següents col·lectius: Creu roja, Cáritas, Gent de la Consolació, AVSA/ Cotasa, Associació Nacional de la síndrome Idic 15 i SOS Refugiats. Com entitats col·laboradores comptarem amb Xateba, Aspromivise, Manos Unidas, Associació Síndrome de Rett i les ONGs Escoles Solidàries i Malats d’Alzheimer. Així mateix l’AMPA del Colegi Claret donarà la recaptació que obtingueren en el berenar solidari de Pasqua.
La Fira romandrà oberta des de les 10 fins a les 20 hores i a banda de parades on es vendràn articles variats, elaborats o recollits pels alumnes, s’oferiran les següents activitats:
– Tallers per als menuts a càrrec dels alumnes d’Educació Infantil i d’Animació Sociocultural i Turística de La Costera (de 12 a 14 h i de 17 a 20 h);
– El contacontes Paco Ybias (12.30h);
– Compromiso Perruno (17.30 h);
– Concert musical del grup Siberian Wolves a les 19 hores
A més a més una xaranga formada pels alumnes de l’IES Simarro i de l’IES Ribera animarà el matí amb un passacarrer.
Disposarem també d’una parada de menjar i beguda i d’una tómbola benèfica on sortejarem productes i serveis oferits desinteressadament pels comerços de la ciutat.
Vos hi esperem el proper divendres 6 de maig.

No hay comentarios

Dejar respuesta