Xacex organitza la II Fira Comerç al Carrer al Barri Nord-Oest de Xàtiva

S’anuncien promocions especials i sortejos entre els clients que visiten el recinte el proper dissabte 1 de desembre

Aquest matí s’ha presentat a l’Ajuntament de Xàtiva la segona edició de la Fira Comerç al Carrer Barri Nord-Oest, organitzada per l’associació empresarial Xacex. A la roda de premsa de presentació han assistit el primer tinent d’alcalde, Miquel Lorente i Mº Jesús Cuenca, directiva de l’associació. La fira tindrà lloc el proper dissabte 1 de desembre, de 10 a 22 hores, a la plaça Vicent Andrés Estellés.

La segona edició d’aquesta fira comercial oferirà 34 parades de comerços de la zona i comptarà amb promocions, animació de carrer i atraccions infantils. Lorente ha relacionat aquest esdeveniment amb la posada en valor dels diferents eixos comercials de la ciutat: «Xàtiva té una vocació comercial que cal projectar cap el futur, des de la base d’uns hàbits de consum militant amb l’establiment de proximitat», ha dit el regidor. Segons el també regidor de Promoció Econòmica, «cal bastir complicitats amb el comerç de proximitat, en el qual pots abastir-te sense necessitat d’agafar cap mitjà de transport, contribuint a crear un àmbit de sociabilitat, cosint la ciutat des dels barris». Lorente ha recordat altres iniciatives municipals d’incentivació del comerç local, com ara la Targeta Urbana Xàtiva.

Per la seua banda, Mº Jesús Cuenca ha explicat que l’objectiu principal de la Fira Comerç al Carrer Barri Nord-Oest és «construir un acostament al nostre client, fer-lo coneixedor de la varietat de comerços i serveis que té la nostra ciutat». Cuenca ha informat que des de l’organització s’han preparat «sortejos, promocions i alguna sorpresa més per als qui ens vulguen visitar».

No hay comentarios

Dejar respuesta