HULIC DAIHATSU BWF Para Badminton World Championships 2022

De l’1 al 6 de novembre se celebra a Tòquio l’edició de 2022 del HULIC DAIHATSU BWF Per a Badminton World Championships que reuneix els millors esportistes del món de la modalitat de parabadminton, entre ells com és habitual l’esportista del Club Bàdminton Xàtiva Thomas Wandschneider que va viatjar a la fi de la setmana passada al costat de la resta de companys de la selecció alemanya. Thomas ha estat els últims mesos concentrat a Alemanya preparant aquest torneig al costat de la resta de jugadors de la selecció de parabádminton.

El Gimnàs Nacional Yoyogi de la capital japonesa acull als 298 esportistes que participessin en aquest esdeveniment que coronés als millors esportistes de la temporada. Thomas competirà en la prova d’individual WH1 on part com a cap de sèrie número dos del torneig i en la de dobles masculí WH1-WH2 al costat del seu company Rick Cornell Hellmann on també parteixen com a segons caps de sèrie.

TOP MÀSTER N2 RONDA SÈNIOR

El 5 i 6 de novembre Mª José Mompó i Julio Martín es desplaçaran fins a terres andaluses per a participar en el Top Màster N2 Sènior que es disputa en la localitat de Ronda. Aquest torneig reunirà 118 esportistes de la categoria sènior que ultimen la seva preparació de cara al pròxim Campionat d’Espanya del desembre vinent a Oviedo.

No hay comentarios

Dejar respuesta