Hinojosa amplia la seua presència a França amb la compra del 49% del capital de ASV Embalatge

• Hinojosa Embalatge Group ha tancat un acord de presa de participació del 49% de ASV Embalatge, grup francés líder nacional independent en el disseny i producció de solucions d’embalatge sostenibles, principalment estotjos per a la indústria d’alimentació i begudes. Aquest acord queda subjecte a l’autorització de l’Autoritat de la Competència francesa.

• Els clients d’Hinojosa i ASV Embalatge podran beneficiar-se d’una oferta d’envasos complementària i reforçada

• Totes dues companyies pretenen potenciar la producció i venda de safates sostenibles HALOPACK® per a aliments frescos en la Península Ibèrica i França

Hinojosa Embalatge Group ha sotmés a aprovació el seu acord de presa de participació del 49% de ASV Embalatge, grup francés especialitzat en el disseny i producció d’envasos sostenibles, principalment estotjos per a la indústria d’alimentació i begudes, a l’Autoritat de la Competència francesa.

Amb aquesta presa de participació, Hinojosa desitja estendre el seu desenvolupament empresarial en el mercat espanyol i francés. En concret, la companyia pretén oferir als clients francesos una gamma ampliada i única de solucions d’envasament i tecnologies d’impressió per a agricultura, productes de consum recurrent i agroalimentaris i comerç electrònic. Aquestes solucions inclouen des d’estotjos unitaris, safates per a aliments frescos o terrines, fins a embalatges o expositors promocionals.

Així mateix, Hinojosa i ASV Embalatge, que comparteixen els drets exclusius de producció i venda de barquetas HALOPACK® en la Península Ibèrica i França, s’han compromés a treballar junts per a desenvolupar aquesta alternativa sostenible a les safates de plàstic per a productes frescos i ultres frescos envasats en atmosfera modificada (MAP) o al buit (SKIN).

Hinojosa continua així amb els seus plans de creixement, amb una aposta ferma per la innovació, la sostenibilitat i la internacionalització. Aquesta operació permetrà a la companyia reforçar la seua posició com a fabricant líder de solucions d’envasament sostenible en el sud d’Europa. Hinojosa manté un model organitzatiu descentralitzat, secundant-se en socis que comparteixen els seus valors. A més, en cada territori, garanteix la màxima adaptació als requisits dels diferents públics i se centra en els seus clients, empleats i proveïdors, i en les comunitats en les quals opera.
«A Hinojosa sempre hem apostat per la integració d’entitats dinàmiques i competitives. Aqueix és el model que ens ha permés créixer i expandir-nos a Espanya i internacionalment. Amb l’adquisició de ASV Embalatge, tindrem l’oportunitat d’ampliar la nostra oferta de solucions d’embalatge sostenible en el mercat francés. És sens dubte una fita important i il·lusionant i totes dues empreses compartim els mateixos valors basats en la innovació, la sostenibilitat i la proximitat al client. Estem desitjant començar a col·laborar amb els 210 treballadors de ASV Embalatge, per a junts continuar aportant valor als nostres clients», ha declarat el president d’Hinojosa Embalatge Group, Rubén Martínez Hinojosa.
«L’interés d’Hinojosa per ASV Embalatge i la seua conseqüent inversió en la nostra empresa és un reconeixement al treball realitzat durant els últims cinc anys amb el nostre equip directiu i tots els nostres empleats, amb l’objectiu de construir per als nostres clients una oferta alternativa a la dels grups globals integrats. La potència del grup Hinojosa i importants sinergies ens permetran reforçar i accelerar el nostre desenvolupament», dona la benvinguda el president de ASV Embalatge, Philippe Desveronnières.

Sobre Hinojosa Embalatge Group

Hinojosa és una companyia líder en el disseny i la fabricació de solucions sostenibles d’embalatge. Amb més de 75 anys d’història, el seu model es basa en els principis de l’economia circular.

Gràcies a la innovació permanent, l’orientació al client i la cerca de l’excel·lència, el grup no ha deixat de créixer, experimentant un important impuls en els últims anys amb la seua aposta per la internacionalització. Hui compta amb 2.500 empleats i 19 plantes de producció situades a Espanya, Portugal i França, conjuminant la fortalesa d’un grup global amb la proximitat al territori. La companyia va tancar 2022 amb una facturació de 820 milions d’euros, un 27% superior respecte a la de 2021.

L’obstinació -i acompliment- d’Hinojosa és generar impacte positiu allí on opera, contribuint a un major benestar comú. Perquè no sols es tracta de fabricar el millor envàs, sinó de cuidar tot el que li envolta.

Sobre ASV Embalatge

ASV Embalatge creada en 2017 i que compta actualment amb 3 plantes de producció a França, s’ha convertit en un actor clau en el seu mercat, amb una facturació de 64 milions d’euros en 2022 i amb 210 empleats. Des de 2017, el grup va invertir 16 milions d’euros per a modernitzar el seu parc industrial i els mitjans de producció necessaris per a la fabricació de les seues solucions d’envasat innovadores.

No hay comentarios

Dejar respuesta