La regidoria de Dona i Igualtat otorgarà un premi de 300€ a les falles de Xàtiva

La regidoria de Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Xàtiva atorgarà un premi de 300 € a aquella comissió fallera de la ciutat que destaque per la igualtat de gènere, tant en el monument faller, com en el llibret i amb la presència de dones en els càrrecs directius de la comissió.

La regidora Francesca Chapí troba necessari el fet de donar un major impuls a la igualtat de gènere dins del món faller, ja que les falles són considerades una de les principals festes de la nostra localitat. Segons la regidora, “sent conscients que la igualtat de gènere naix al voltant d’un dels debats socials més candents de la realitat actual, tenim l’oportunitat d’atorgar un premi que anirà destinat a la comissió fallera que més la promocione”.


En Castellá;

La concejalía de Mujer e Igualdad del Ayuntamiento de Xàtiva otorgará un premio de 300 € a aquella comisión fallera de la ciudad que destaco por la igualdad de género, tanto en el monumento fallero, como en el libreto y con la presencia de mujeres en los cargos directivos de la comisión.

La regidora Francesca Chapí encuentra necesario el hecho de dar un mayor impulso en la igualdad de género dentro del mundo fallero, puesto que las fallas son consideradas una de las principales fiestas de nuestra localidad. Según la regidora, “siendo conscientes que la igualdad de género nace alrededor de uno de los debates sociales más candentes de la realidad actual, tenemos la oportunidad de otorgar un premio que irá destinado a la comisión fallera que más la promociono”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

11 + veinte =